Форма входу
Цитата дня
Скуштувати, проковтнути, розжувати....
Анонс подій
[2012-12-12][Події]
Афіша театру ім. Кропивницького з 14.12 по 23.12 (0)
[2012-12-06][Події]
7 грудня відкриття фотовиставки (0)
[2012-12-06][Події]
З 11 грудня – тиждень мистецтва в Кіровограді (0)
[2012-12-05][Події]
Світ ловив мене, а не спіймав (0)
[2012-11-28][Події]
3 грудня «Музична вітальня» у краєзнавчому музеї (0)
[2012-11-28][Події]
Афіша театру ім. М. Кропивницького з 1. 12 по 9. 12 (0)
[2012-11-28][Події]
6 грудня в Кіровоград приїде Іван Андрусяк (2)
[2012-11-27][Події]
28 листопада «Розстріляне коло» в бібліотеці Чижевського (0)
[2012-11-26][Події]
З 26 листопада діє виставка з декоративно ужиткового мистецтва (0)
[2012-11-22][Події]
З 19-го по 23 листопада в бібліотеці Бойченка проходить захід "Національні культури Кіровоградщини" (0)
[2012-11-22][Події]
З 19-го по 23 листопада перегляд документальних кінострічок у бібліотеці ім. Чижевського (0)
[2012-11-22][Події]
26 листопада Андрій Курков у Кіровограді (0)
[2012-11-08][Події]
ШОУ ... книг.))) (0)
RSS/Друг читача
Наші проекти
Стародруки
Теги
Пошук
Категорії розділу
Історія книги [13]
Рейтинги [14]
Жанри [11]
Цікаво знати [96]
Бібліотека [10]
Ексклюзив [14]
Книгарня мого міста [3]
КнигаVSФільм [8]
Нобелівські лауреати з літератури [10]
Життєпис славної 34 групи [7]
Видавництва [15]
Обличчя [20]
Події [13]
Цитатник [4]
Проблеми видавничої галузі [37]
Що почитати? [16]
GoogleAdSense
Головна » 2012 » Листопад » 8 » Смачна стаття
4:00 PM
Смачна стаття
Хлопцям можна не відкривати цю статтю, так як навряд чи вона може їх зацікавити. Мова піде про кулінарні книги та їх смачнющі рецепти всередині. Тобто ця стаття про «чудодійні зілля», які допоможуть завоювати серце будь-якого чоловіка. Також не варто забувати, що книга - хороший подарунок, а кулінарна книга - найкращий.









 Кулінарних книг сьогодні видається стільки, що легко розгубитися. Але якщо запропонувати вам залишити на полиці тільки найцікавіші - дуже багато читачів задасть собі питання: «А що ж вибрати»?

            Пропоную поглянути, на наш погляд, на найцікавіші та рейтингові кулінарні книги видавництва «ЕКСМО», які не тільки будуть гордістю на кухні у будь-якої господині, але і послужать прекрасним подарунком до Нового року.

Цей збірник рецептів з телепрограми "Їмо Вдома!" присвячений Новому року. "Святкова їжа повинна бути несподіваною і в той же час не дуже стомлюючою в приготуванні, адже яке ж це свято, якщо ми витратимо всі сили біля плити?" - вважає Юлія Висоцька та пропонує рецепти страв, які вона готує на Новий рік та Різдво для своїх гостей і близьких. Це салат "Окінава" з крабами, різдвяний гусак з яблучним пюре, індичка з пастернаком і журавлинним соусом, віденський пиріг з вишнею, торт з шоколадних меренг з шоколадним кремом і багато іншого.
Подібна книга видається вперше!

 Видавництво: Ексмо, 2010 р.
Тверда палітурка, 160 стор
ISBN 978-5-699-44447-2
Тираж: 30000 екз.
Формат: 60x84/16 (~ 143х205 мм)
Крейдований папір, Кольорові ілюстрації

 В той час, як у кожної поважаючої себе радянської господині в бібліотеці стояла «Книга про смачну і здорову їжу», господарки-амерканки скуповували кулінарні видання Джулії Чайлд. «Джулія Чайлд винайшла сучасне життя», - писали про неї глянцеві журнали. Завдяки провідній найрейтинговішій кулінарній програмі на ТБ місіс Чайлд навчила кілька поколінь американців отримувати справжнє задоволення від їжі, а от в Росії її книги досі не видавалися. Видавництво «Ексмо» виправило цей недогляд і представляє вашій увазі першу книгу Джулії російською мовою.

Кулінарних книг на світі безліч. Але таких, які стають предметом культу і передаються від матері до дочки - одиниці. Адже головна перевага кулінарного видання полягає не у зовнішній красі і не в кількості рецептів. Гідність хорошої кулінарної книги - її увага до дрібниць, з яких зазвичай і починаються проблеми на практиці. Саме ця якість відрізняє книги Джулії Чайлд від інших кулінарних книг.

При якій температурі запікати м'ясо - 170 чи 180 градусів? Як вибрати відповідний для певного блюда шматок м'яса в магазині? Як підготувати форму для суфле? Чим замінити продукт, якого не вистачає? Питань по ходу приготування їжі виникає безліч, і якщо раніше відповіді найчастіше доводилося знаходити проблемно, то тепер все це можна знайти в одній книзі. «Voila! Кулінарна мудрість від Джулії Чайлд »- це вичерпний довідник по домашній кулінарії, де читач знайде все про технології приготування найуніверсальніших страв світової кухні, заправок і соусів до них, кухонного начиння і філософії харчування.

Книга емоційна і енергійна, як, власне, і сама автор, яка прожила 92 роки в повному здоров'ї і веселому настрої. Джулія стала настільки знаковою фігурою, що за мотивами її творчості був знятий гучний фільм «Джулії & Джулія. Готуємо щастя за рецептом » із незрівнянною Меріл Стріп в головній ролі.

Відкрийте для себе дивовижний світ гастрономії Джулії Чайлд, дивуйтеся і дивуйте!

 

Alpha

Видавництво: Ексмо, 2010 р.
Тверда палітурка, 192 стор
ISBN 978-5-699-43105-2
Тираж: 10000 екз.
Формат: 70x100/16 (~ 167x236 мм)
Крейдований папір, Кольорові ілюстрації

 «Вкусные праздники. Проверенные рецепты». Це найсмачніша книга про святкові страви! В одній книзі зібрані близько 200 кращих рецептів святкових страв від кращих кулінарних блогерів. У цій суперколлекціі ви знайдете як рецепти для великого застілля, так і для інтимної вечері з близькою людиною або для дитячого заходу. Ви відкриєте для себе нові рецепти, які після першої ж дегустації стануть фірмовими і улюбленими.

 Видавництво: Ексмо, 2011 р.
Тверда палітурка, 240 стор
ISBN 978-5-699-43589-0
Тираж: 4000 екз.
Формат: 80x100/16
Крейдований папір, Кольорові ілюстрації

 «Как готовить яйца, пасту, рис, картофель, хлеб и простую выпечку». У цій книзі справжньої "королеви кухні", кулінарної ведучої телеканалу ВВС, ви знайдете поради з приготування базових продуктівЯк приготувати правильний омлет, зробити красиве картопляне пюре, спекти пишний бісквітний корж і домашній хліб у звичайній духовці, підготувати тісто для піци - кулінарні мудрості від великого кулінара на кожній сторінці. А також 120 смачних рецептів: мусака, сандвіч з яйцем, риба по-східному, пиріг з копченою рибою, хрусткі картопляні чіпси з часником і розмарином, печиво з вишнею та мигдалем і багато-багато іншого.

 Видавництво: Ексмо 2011
Тверда палітурка, 240 стор
ISBN 978-5-699-46052-6
Тираж: 4000 екз.
Формат: 60x90 / 8 (~ 220х290 мм)
Крейдований папір, Кольорові ілюстрації

 Влад Піскунов один з яскравих представників кулінарно-блогерського середовища, його живий журнал читають більше 3000 користувачів щодня. Не женучись за мінливою кулінарної модою, Влад представляє кухню, основою якої є любов до гарної їжі, до тієї їжі, яка збирає близьких за недільним столом, тієї їжі, яка змушує нудитися в очікуванні пирога з духовки, тієї їжі, яка залишається в пам'яті надовго.
У його книзі ви знайдете не тільки рецепти авторської кухні і роздуми про mangiare e bere, але докладні розповіді про кухонне начиння (
від глиняного горщика до бамбукової пароварки) і особливості його використання.
Перша книга відомого кулінарного блогера Влада Піскунова «Все о том, как вкусно есть» «бере» тим же, чим зібрав аудиторію його «живий журнал» - вдумливим відношенням до матеріалу, масою забавних подробиць і кулінарних хитрощів. З цих ніби дрібниць складається персональне ставлення до Кухні, авторський погляд не пропускає жодної деталі - чи то жарка стейка, чи вибір відповідної чавунної сковорідки, чи ліплення пельменів з гусятини з журавлиною.
ЗАБОРОНЕНО читати на голодний шлунок!

 Видавництво: Ексмо, 2010 р.
Тверда палітурка, 256 стор
ISBN 978-5-699-43731-3
Формат: 84x108/16 (~ 205х290 мм)

 Смак десерту йде з дитинства. Кожен з нас, ймовірно, із захопленням згадує полуничне морозиво з кафе за рогом або шикарний матусин торт на день народження. Десерти - це особливе царство в кулінарному світі, царство тортів і тістечок, мусів та кремів, желе і пудингів. Всі ці ласощі можна не тільки купити в магазині, але й зробити самому з допомогою книги «Десерт – обыкновенное чудо». Навіть початківцям-господаркам не складе труднощів приготувати малиновий самбук або тірамісу, адже в книзі дані не тільки докладні рецепти, але й покрокові інструкції по їх приготуванню.

 Видавництво: Ексмо, 2008 р.
Тверда палітурка, 192 стор
ISBN 978-5-699-30342-7
Тираж: 5000 екз.
Формат: 60x84 / 8 (~ 210x280 мм)
Крейдований папір, Кольорові ілюстрації

 «Про спеції». Спеції - це цілий світ, різноманітний, барвистий, ароматний і часто зовсім незнайомий. Автори постаралися розповісти вам про цей світ більше: звідки беруться спеції  і як їх використовувати. Спеції бадьорять і заспокоюють, лікують і відновлюють сили, збуджують апетит, додають стравам вишуканості і благородства, консервують нарешті! Навіть найнудніша страва з додаванням спецій стає смачнішою, цікавішою і привабливішою.
Але для цієї книги підібрали рецепти, які ніяк не можна назвати нудними. Частину з них вони придумали самі, інші зібрали по всьому світу: від Північної Африки, через всю Європу і Азію, до Південної Америки. Більшість цих рецептів у нас ніколи не публікувалися. Ось, наприклад, їли ви коли-небудь копчену форель в суміші спецій бахарат або кальмарів в кейджунскій паніровці? А свинячі реберця в ванільному маринаді? Фрикадельки з баранини з зирою, фаршировані виноградом? Гречану кашу з берберської сумішшю або імбирний "Цезар"? А медовий рулет з маком і запашним перцем або морозиво з чилі?
Автори всі рецепти перевірили, тобто кожну страву приготували і з'їли. І якщо було потрібно, щось виправили, щоб вам було смачніше і все у вас вийшло.

 Видавництво: Ексмо, 2009 р.
Тверда палітурка, 320 стор
ISBN 978-5-699-32955-7
Тираж: 5000 екз.
Формат: 84x108/16 (~ 205х290 мм)
Крейдований папір, Кольорові ілюстрації

 Італійська кухня від Валентино Бонтемпо - це справжні італійські рецепти, захоплюючі майстер-класи від всесвітньо відомого шеф-кухаря, розроблені спеціально з урахуванням того, що їх можуть готувати навіть початківці кулінари. У книзі «Итальянская кухня. La Pappa Italiana» всі рецепти неодноразово протестовані, всі продукти можна знайти на наших ринках та магазинах.
Ця книга - захоплююча подорож в секрети смачної і здорової їжі з колоритом сонячної та привітної Італії!

 Видавництво: Ексмо, 2010 р.
Тверда палітурка, 224 стор
ISBN 978-5-699-37138-9
Тираж: 5000 екз.
Формат: 84x108/16 (~ 205х290 мм)
Крейдований папір, Кольорові ілюстрації

 

             Тож, якщо ви дуже хочете навчитись готувати, то ця підбірка книжок саме для вас! Запашні спеції, італійська кухня, новорічні рецепти – все, що потрібно для завойовування чоловіка вашої мрії, адже всі знають просту істину, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок ;) Все, що потрібно  - це слідувати покроковим інструкціям у книзі і у вас все вийде!

Замовити книги можна на цьому сайті:

http://www.koolinar.ru/enciclopedia/comments/558

Категорія: Цікаво знати | Переглядів: 597 | Додав: riccio | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Четвер, 2025-01-09, 2:26 PM
Вітаю Вас Гість
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наша місія
Популяризація книги як визначного явища людської культури у всій багатогранності його оприявлення
Грані осмислення

Книга як...

феномен культури

духовна спадщина

інструмент освіти та розвитку

матеріальна конструкція

комерційний проект

місток між минулим та майбутнім

мудрість

історія

текст

суспільний рушій

інформаційний об'єкт

мікросвіт

художнє полотно



Наші відвідувачі
Архів записів
Друзі сайту
Пиши українською www.gre4ka.com.ua - Молодіжний онлайн-журнал Гречка Українські традиції
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0